دکتر دینانی (فلسفه در جستجوی یقیی)-۱

روز گذشته، سناتورهای آمریکایی و گروهک منافقین به سرکردگی مریم رجوی در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود با یکدیگر در آلبانی ملاقات و در مورد راه حل های ایجاد بی ثباتی در ایران بحث و گفت وگو کردند.

به گزارش «تابناک»، پس از آنکه در اجلاس سالانه منافقین در پاریس، مقاماتی از آمریکا حضور پیدا کردند، روز گذشته نیز سه تـن از سناتورهای ایالات متحده، به محل حضور شماری از اعضای سازمان منافقین در تیرانا، پایتخت آلبانی رفته و با مریم رجوی، رهبر ارشد این سازمان، دیدار کردند.

سازمان منافقین در بیانیه‌ای که در این مورد منتشر کرده می‌گوید: در این دیدار در مورد آنچه «راه‌حل‌های پایان دادن به بحران منطقه و تغییر دموکراتیک در ایران» توصیف شده، گفت‌وگو شده ‌است.

در این بیانیه گفته شده، سناتورها از انتقال امن اعضای منافقین در عراق به آلبانی استقبال کرده‌اند و در پیوند با «استقرار دمکراسی و حقوق بشر در ایران» برایشان «آرزوی موفقیت کرده‌اند».

آخرین گروه از اعضای این گروهک تروریستی ـ که در کمپ «لیبرتی» در عراق ساکن بودند ـ در شهریور ماه گذشته، به آلبانی منتقل شد و به این ترتیب، حضور رسمی آن‌ها در عراق پس از سه دهه پایان یافت.

گروه بزرگی از اعضای منافقین، در پایگاهی نظامی به نام اردوگاه اشرف در عراق زندگی می‌کردند. اما این نیروها در پی ضرب‌الاجل مقامات عراق و توافق با ایالات متحده، به پایگاه لیبرتی (آزادی) در حوالی بغداد و در نهایت به آلبانی انتقال داده شدند.

فرآیند خنک‌کنندگی به این صورت است که مایع پمپ‌شده به سمت رادیاتور، ابتدا به نیمه‌ی بالایی آن وارد می‌شود و سپس در مسیری U شکل وارد نیمه‌ی پایینی می‌شود. مایع در نیمه‌ی بالایی بیشترین حرارت را دارد که با استفاده از جریان هوا در اطراف باله‌های آلومینیومی رادیاتور، دمای آن کاهش پیدا می‌کند. درنهایت دمای مایع هنگام خروج از رادیاتور با توجه به ترکیبات شیمیایی آن و میزان گرمای پردازنده بین ۲۶ تا ۳۲ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

مایع استفاده‌شده در سیستم‌های خنک‌کننده‌ی مایع ترکیبی از پروپیلن گلیکول (Propylene glycol) و آب مقطر است. بعضی از تولیدکننده‌ها، درصد بیشتری از گلیکول در این ترکیب استفاده می‌کنند تا از انجماد مایع در دماهایی حتی نزدیک به ۴۰- درجه نیز جلوگیری شود؛ اما بیشتر تولیدکننده‌ها ترجیح می‌دهند درصد گلیکول و آب مقطر را به‌گونه‌ای تنظیم کنند تا مایع بتواند دمای ۲۰- درجه را تحمل کند. این درصد، تعادل مناسبی بین منجمد نشدن مایع در طول مسیر ارسال کالا و غلظت آب مقطر برای افزایش ضریب انتقال گرما ایجاد می‌کند.

(بازدید ۲۰۶ بار, بازدیدهای امروز ۱ )

شما ممکن است علاقه مند باشید به

دیدگاه خود را وارد نماید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *